Atelierul Digital Google – ETTI

Google Atelierul Digital revine in Facultatea de Electronica si Telecomunicatii. Aruncă o privire în culisele celui mai mare program de training de digital din România și află cum poti sa iti cresti cariera sau afacerea.

Pentru această ediție o avem alaturi de noi pe Elena Dobre – General Manager @Zarbi

Cursul are o durată de aproximativ 3h și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale, iar în cadrul acestuia vor fi abordate subiecte precum:

  • Strategii de promovare
  • Social Media
  • AdWords
  • Web Analytics

Cu peste 8 ani de specializare în marketing, strategii PPC, web analytics și website usability, Elena construiește campanii online de succes pentru business-uri locale și internaționale.

Și-a clădit experiența într-un mediu multicultural și primii pași în online i-a făcut alături de Google Dublin unde a lucrat timp de 3 ani. În prezent conduce agenția Zarbi Marketing al cărei portofoliu cuprinde de la clienți din industria alimentară, fashion, imobiliară până la site-uri de cultură, servicii medicale sau auto.

Interesul pentru educarea pieței a dus-o în poziția de Senior Trainer la Institutul de Marketing unde, de peste 2 ani, își dezvăluie cunoștințele către cursanți cu background divers care au ca scop comun succesul în mediul online.

Atelierul Digital Google face parte din inițiativa la nivel europeană Growth Engine, prin care Google își propune să ajute tinerii să își dezvolte afacerea, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. După cursul offline, poți continua cursul online (care este la rândul lui gratuit), iar după parcurgerea celor 23 de module de învăţare poți da examenul în urma căruia vei obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa. Pentru certificare online poți intra aici: https://learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital/

Evenimentul este organizat de @Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania si in parteneriat cu

Liga Studentilor Electronisti.

Events, Workshops