TechTalks Bucharest 2017

CareerTeam te sustine să începi cu dreptul pentru îndeplinirea visului tău şi îți recomandă laboratoarele de tehnologie precum și conferințele din cadrul Tech Talks Bucharest. Acestea îți oferă oportunitatea de a interacționa cu cele mai mari firme din industria IT&C , de a fi la curent cu cele mai noi proiecte ale lor și de a descoperi noutățile din acest domeniu.

Continue Reading

IT & Engineering by Innovation Leaders

Dacă te numeri printre cei care vor să fie cu un pas înaintea celorlalți, care au skilluri diferențiatoare sau vor să se remarce, te așteptăm la IT & Engineering by Innovation Leaders, pentru a afla cum să îți conturezi abilitățile de viitor lider al inovației în domeniile tehnice, cu ajutorul speakerilor și companiilor îndrăgite de tine!

Continue Reading

eMAG Talent Internship 2017

Suntem în căutare de exploratori pentru echipajul eMAG! Dacă eşti student în an terminal sau absolvent şi îţi doreşti să înveţi mereu lucruri noi, avem un loc pentru tine. Ai de ales dintre 25 de poziţii de internship plătit în Bucuresti, Iaşi şi Craiova.

Continue Reading

EasyIC Student Project Competition – 2017

EasyIC wishes to promote excellence in electronic and microelectronic systems design in Romania. EasyIC is therefore pleased to announce its first Project competition open to all undergraduate students enrolled in electronics or microelectronics related courses at the University Politehnica of Bucharest (UPB).  The first prize in the competition is €500 and the offer of an internship

Continue Reading

PatriotFest

Pentru prima dată în România instituții din domeniul securității naționale lansează un concurs național de inovare având ca obiectiv o mai bună pregătire a securității naționale pentru provocările viitoare prin atragerea resurselor de inovare românești: PatriotFest. Sunteți invitați Miercuri, 17 Mai, ora 17:00 în sala A101 pentru a afla mai multe informații despre concursul PatriotFest.

Continue Reading

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești este un eveniment de o zi, organizat independent în stilul conferințelor TED, având ca tematică “Work Smart”. Evenimentul va avea loc în data de 6 mai 2017, începând cu ora 10, în Amfiteatrul Radu Voinea din Rectoratul UPB. Vor fi prezenți oameni reprezentativi din domenii precum IT, sport, design, muzică și teatru ce vor

Continue Reading

Smart Girls! Conference by IBM

IBM Client Innovation Center Romania, in colaborare cu Girls who Code Romania va invita la cea de-a 2-a editia a evenimentului Smart Girls! Conference, ce este destinat exclusiv doamnelor/domnisoarelor dornice de a lucra in domeniul IT. Conferinta va avea loc in data de 27 Aprilie 2017, la Institutul Cervantes, Bucuresti. Ca și anul trecut, și

Continue Reading

Cadidații pentru Orange Educational Program 2017-2018

Toți candidații admiși sunt rugați să se prezinte la Centrul de Training Orange, din Cadrul Facultății de Electronică de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, luni 27 martie 2017, ora 10:00, pentru testul scris.

Testul este obligatoriu.

Candidatul care nu se va prezenta la test va fi exclus din procesul de selecție în cadrul proiectului Orange Educational Program.

Continue Reading